Intakeformulier

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Word gratis lid van de Hypnosecommunity

Krijg meteen toegang tot gratis zelfhypnoseaudio’s, links naar video’s over hypnose, DIY (Do it yourself) video’s, en veel informatie over hypnose.
hynosecommunity.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Video deze link kun je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.Stap 3 het invullen van het intakeformulier 

(Heeft u nog geen afspraak gemaakt, van verzoeken wij eerst om een afspraak te maken en vervolgens onderstaand formulier in te vullen.)

Door onderstaand intakeformulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden: U heeft zich akkoord verklaard met de behandelwijze hypnose. U begrijpt dat u te allen tijden het proces kunt beginnen en beëindigen. U bent op de hoogte van het concept hypnose en geeft de hypnotiseur toestemming ten behoeve van de behandeling. U kunt geen rechten ontlenen aan resultaten die voortvloeien uit de behandeling. De sessie kan volledig vertrouwelijk opgenomen worden vanuit het oogpunt van veiligheid, indien dit het geval is zullen wij u hiervan van te voren op de hoogte stellen. De hypnotiseur zal de inhoud van de gehele sessie als vertrouwelijk behandelen. U begrijpt dat hypnose geen vervanging is voor medische zorg. U zult uw eventuele huidige medische behandeling inclusief medicijnen voortzetten en nimmer starten of stoppen zonder adequaat advies van een medisch bevoegde professional. U bent op de hoogte van de mogelijkheden en de beperkingen die hypnose biedt. Op HypnoseMentor rust een inspanningsverplichting en geen resultaatsverplichting.

Tip: Sommige invoervelden kunnen groter gemaakt worden door ze rechtsonder uit te rekken.