Selecteer een pagina
  • Heeft mijn beoogde vragen en doelstelling ruimschoots gehaald. Goed en effectief programma. Was een indrukwekkende week. Bedankt! Peter van Gaalen
  • Krachtig/duidelijk. Hoogtepunt ervaring van regressie. Deze opleiding volgen zouden veel meer mensen moeten doen. OMNI-Hypnosis ‘maakt de wereld mooier, beter en gezonder.” Karin Horn-Schoen
  • Professioneel, deskundig, docent met passie en liefde voor haar vak. Top opleiding! Hoogtepunt: Regressievoorbeeld. Eric Macaré.
September 2016

Toen wij moesten oefenen met hypnose op elkaar, dat gaf me meer zelfvertrouwen.

Izabella Kogut

Hypnotherapie is een enorme verrijking op t gebied van behandelingen en therapieën. Dank dat ik dit via jou heb mogen ontdekken door het volgen van de zeer gedegen opleiding. Ik pas hypnotherapie nu dankbaar toe in mijn praktijk. Groet, Jens.

April 2016

  • Gedegen, professioneel, rijk aan content, R. Meulman
  • Aanrader, zeker voor medisch en paramedisch geschoolden en NLP Masters, Hans Chabert
November 2015

Omni Basis- en Gevorderd

  • Veel was hoogtepunt – E. Enneking
  • Ik vond de hele masterclass een verademing, een toegevoegde waarde aan wat ik al weet- N.J. Kwast
  • Ik ben er blank ingegaan, maar heel veel tools en info ontvangen, Ina dank je wel – Yvonne Hermans

 

Masterclass parts- en regressie 9 november 2014

De hypnosesessies bij de cursisten waren een hoogtepunt. Het meekijken vond ik heel waardevol.

Marian Berende

De gehele opleiding was een hoogtepunt. Er waren geen dieptepunten.

Hans Piek

Fantastisch videomateriaal van Jerry Kein. Zorgvuldige presentatie door Ina met veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de deelnemers. Geweldige opleiding die deelnemers heel goed voorbereid op de praktijk.

Trudy Huigen

In een woord WOW! 22-6-2016 M. Borsboom

Je kunt er heel veel mee. Het was een leerzame opleiding. 22-6-2016 Peggy Meewis

Breed en inhoudelijk zeer goed, interessant en boeiend. 22-6-2016 I. Sarsansky.

Hoogtepunt is de vele mogelijkheden die er zijn, zelfhypnose toepassen, de demonstraties van Ina, het zelf ondergaan van hypnose – 13-2-2016 – M. Welling

Een gedegen, goed gefundeerde hypnoseopleiding waar een beginner direct mee aan de slag kan, informatieve leerstof en praktische ervaringen. Het feit dat de docent praktisch laat zien wat hypnose inhoudt en hoe deze verloopt maakt de opleiding krachtig, geloofwaardig en waardevol – 13-2-2016 M. Bos

Een hele leuke leerzame opleiding met een goede visie op de toekomst – 13-2-2016 – Karin Touwen

Concreet, no-nonsense, to the point, goed onderbouwd – 13-2-2016 J. Meijers

2016

  • Het praktijkdeel was zeker een hoogtepunt naast zoveel andere nieuwe filmpjes. Debbie de Jong
  • Zelfhypnose ondervinden en bij een ander te induceren. Phike Houtman
  • Ultra Height. Rob van der Well
  • Nuchtere ‘open minded’ manier van lesgeven. Annemiek Billekens Seurens
  • Al dat filmmateriaal is heel interessant. De demo’s zijn heel leerrijk. Linde Segaert
  • Regressie, past-lives, oefenen flitsinducties, kennis van Ina. Elja Aarts-van den Berg
  • Onvoorstelbaar veel tools en kennis gekregen, geweldig. Brenda Vader
  • Samen oefenen, vooral in het wild. Ariadne Schilt
  • Het oefenen heeft mij over een drempel heen geholpen. Sacha Bouman
  • Het wegnemen van de drempel door het oefenen. Barbara Breebaart (Anesthestist)
  • Regressie. Jan Zwiers
  • Betrokkenheid docent. Anoniem.
Omni Basis en Gevorderd 2013

Hoogtepunt van de opleiding: Oefenen en ervaringen in de praktijk.

Ferry de Vries

Er werd veel geoefend, en er werd een duidelijk schema gevolgd, zodat alles goed aan bod kwam.  Heel tevreden dat ik de opleiding gevolgd heb!

Martine Lavens

Het was een hoogtepunt om hypnose te ervaren en de mogelijkheden om zelf te beoefenen en de betrokkenheid van Ina.

Ine Sauer-Nijmeijer

Hoogtepunt: De regressie. Ik ben bezig met het opzetten van een praktijk en heb inmiddels mijn eerste succes geboekt. Wat een geweldige methode!!

Hans de Jager

Hoogtepunt: De live demonstraties van Ina en het oefenen met elkaar.

Milie Schweitzer

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Internationaal erkende opleiding

internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

Gratis audio’s, video’s en e-books

Logo Hypnosecommunity