Selecteer een pagina

Hoe kies ik de juiste opleiding?

Waar professionals voor opleiding komen

Om de hypnose of hypnotherapieopleiding kiezen die bij je past geven we hieronder aanvullende informatie.

OMNI hypnotherapieopleiding

 • 23 t/m 29 september 2018
 • 15 t/m 18 oktober en 5 t/m 7 november 2018
 • 18 t/m 24 november 2018
 • 16 t/m 19 januari en 4 t/m 6 februari 2019
 • 6 t/m 9 en 18 t/m 20 maart 2019
 • 12 t/m 15 en 27 t/m 29 mei 2019
 • 16 t/m 19 juni en 1 t/m 3 juli 2019

Van 09.00 - 17.00/18.00 uur op locatie in Oosterhout (NB)

Wanneer kies je de OMNI hypnoseopleiding

 

 • Dag 1 t/m 4 van de OMNI hypnotherapieopleiding zijn gelijkwaardig aan de OMNI hypnoseopleiding.
 • Op dag 5, 6 en 7 van de OMNI hypnoseopleiding leer je o.a. technieken van hypno-analyse, dat wil zeggen zoeken naar de oorzaak van een probleem en het oplossen ervan in plaats van symptoombestrijding. De transformatie die je client hierbij kan doormaken is verbluffend. Niet alleen is dat bijzonder dankbaar werk. Daarnaast bouw je daarmee snel aan je reputatie, hetgeen ten goede komt aan de sterkste vorm van marketing, de mond-op-mond reclame.
 • Op dag 8 leer je te werken met partstherapie. Dag 9 is in de vorm van 9 online opvolgingsbijeenkomsten.
 • De OMNI Hypnotherapieopleiding is onnavolgbaar als het gaat om directe hypnose suggestietechnieken en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height® Hypnosis, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat.
 • OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met duizenden hypnotherapeuten over de gehele wereld, meer dan 40 opleidingscentra verspreid over vier continenten, waardoor continuïteit onafhankelijk van de docent of het lokale opleidingsinstituut wordt geborgd. De docenten worden zorgvuldig geselecteerd en staan onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.
 • Wij maken een onderscheid tussen de hypnoseopleiding  (basis en gevorderd) en de hypnotherapieopleiding (gevorderd pro) om het verschil aan te geven in opleiding in directe hypnose suggestietechnieken (hypnose) en het opsporen van de oorzaak van een probleem en het oplossen (hypnotherapie).
 • Deelname aan de hypnoseopleiding geeft recht op 9 online opvolgingsbijeenkomsten
 • Na ca. 10 maanden volgt als aanvulling dag 8.
 • Aansluiten bij het internationale Engelstalige OMNI forum alsmede toegang tot het Nederlands- en Duitstalige forum
 • Gratis opname in de internationale OMNIfinder
 • Aansluiting zonder aanvullende opleiding mogelijk bij de National Guild of Hypnotists
 • Binnenkort toegang mogelijk tot het OMNI videokanaal met online lesmateriaal
 • Wereldwijde marketingondersteuning
 • Na de opleiding online ondersteuning en opvolgingsbijeenkomsten
 • OMNI logo op je website
 • Internationale congressen

We krijgen veelvuldig de vraag waarom de OMNI opleidingen duurder zijn. Het is maar de vraag of dat de OMNI opleiding duurder is in vergelijking met anderen. Bij het volgen van een hypnoseopleiding gaat het er niet om of je mensen in hypnose kunt krijgen, maar of dat je vrijwel iedereen die naar je praktijk komt in hypnose kunt krijgen. Ben je in staat om ze te helpen hun problemen op te lossen of vertellen ze later: “Ik heb hypnose geprobeerd maar het werkt niet.”

OMNI biedt een opleiding waarbij hypnoanalyse, dat wil zeggen het op zoek gaan naar de oorzaak volledig aan bod komt. Daarbij worden allerlei technieken geleerd om het probleem op te lossen in plaats van te werken met symptoombestrijding.

OMNI biedt bijzonder complete, veelomvattende hypnoseopleidingen, waarbij alle aspecten van het hypnosevak aan bod komen. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan het intakegesprek, de juiste houding en intonatie, alle verfijnde technieken die nodig zijn om het vak met vertrouwen te kunnen uitoefenen en kun je na de opleiding vol zelfvertrouwen aan de slag om ook de moeilijkste cliënten in hypnose te brengen en te helpen met een lichamelijke of geestelijke verandering, inclusief het toepassen van de gepatenteerde Ultra Height® methode.

OMNI is de ‘Mercedes-Benz’ onder de hypnoseopleidingen. We willen onze studenten zoveel mogelijk echte waarde meegeven. Waardevolle, nuttige en bewezen inhoud die echt werkt voor cliënten. We willen daarom niet de ‘goedkoopste’ zijn. Toch denken wij dat we uiteindelijk wel de beste product-prijsverhouding hebben van alle opleidingen/trainingen, omdat je na de OMNI opleiding geen andere opleidingen meer hoeft te volgen om je comfortabel te voelen in het werk. Met onze opleiding krijg je alle benodigde kennis en praktijk aangereikt. OMNI werkt voortdurend aan productverbetering, -uitbreiding en -ontwikkeling, naast het feit dat wij nauwgezet alle wetenschappelijke ontwikkelingen volgen. OMNI biedt een unieke follow-up in de vorm van masterclasses zoals Hypnose met kinderen, Medische hypnose, Hypnose voor de tandarts, Stress Management & Burn-out Preventie seminars, Zelfhypnose voor groepen en veel meer.

OMNI docenten/instructeurs zijn veelgevraagde sprekers en presentatoren op internationale seminars en conventies omdat zij overtuigen door competentie en professionaliteit. OMNI staat voor kwaliteit in haar opleidingen en opleidingsmaterialen, is cliëntgecentreerd en resultaatgericht. Tijdens de opleiding worden bijzondere materialen vertoond die voor geen enkele andere opleiding beschikbaar zijn.
Na het behalen van de OMNI opleiding mag je deelnemen aan de wereldwijde OMNI community met daarin een schat aan informatie over alle mogelijke hypnoseonderwerpen.

Het voeren van het OMNI logo is mogelijk na het volgen van de eerste zeven dagen van de OMNI hypnotherapieopleiding. Ook al kun je OMNI logo soms terugvinden op de webpagina’s van andere aanbieders van hypnoseopleidingen, OMNI staat immers bekend als een van de beste hypnose- en hypnotherapieopleidingen wereldwijd – je kunt de echte OMNI opleidingen alleen volgen bij door OMNI erkende trainingscentra. 

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Internationaal erkende opleiding

internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

Gratis audio’s, video’s en e-books

Logo Hypnosecommunity