Selecteer een pagina

Wanneer kies je de OMNI hypnoseopleiding

Waar de professionals komen voor opleiding

 

Wanneer kies je de OMNI hypnoseopleiding

Veel mensen zitten met de vraag: Hoe kies ik een hypnoseopleiding?

Je wilt in korte tijd aan de slag in een nieuw beroep en bent geïnteresseerd om te werken aan diverse klachten zoals afvallen, stoppen met roken, angst, pijnbestrijding. Dan kun je starten met deze kort beroepsopleiding in directe hypnose suggestietechnieken.

OMNI hypnoseopleiding

 • 23 t/m 26 september 2018
 • 18 t/m 21 november 2018
 • 16 t/m 19 januari 2019
 • 6 t/m 9 maart 2019
 • 12 t/m 15 mei 2019
 • 16 t/m 19 juni 2019

Van 09.00 - 17.00/18.00 uur op locatie in Oosterhout (NB)

 • Als je geïnteresseerd bent in de OMNI hypnotherapieopleiding, maar een achtdaagse opleiding komt nog niet helemaal uit, dan kun je al een start maken met de OMNI hypnoseopleiding.
 • Als je geïnteresseerd bent in hypnose, de werking van de menselijke geest vanuit de invalshoek hypnose of je zoekt een opleiding die kan bijdragen aan persoonlijke verrijking, waarbij je tegelijkertijd krachtige technieken voor zelfhypnose en ontspanning leert, dan is deze opleiding wellicht iets voor jou.
 • Het lesmateriaal is samengesteld door Gerald Kein en komt daarmee uit eerste hand van een directe leerling van Dave Elman
 • De duur van een opleiding zegt niets over de kwaliteit en inhoud. De oprichting van OMNI Gerald Kein had een graad in onderwijs. Deze OMNI hypnoseopleiding is sinds 1979 ontwikkeld en steeds verder verfijnd. De OMNI hypnoseopleiding is internationaal de nummer 1, veel gekopieerd, maar nimmer gedupliceerd. OMNI is daardoor in staat om het rijke opleidingsmateriaal in vier dagen over te dragen en doet niet onder voor vergelijkbare opleidingen die langer duren.
 • De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om directe hypnose suggestietechnieken.
 • OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met duizenden hypnotherapeuten over de gehele wereld, meer dan 25 opleidingscentra verspreid over vier continenten, waardoor continuïteit onafhankelijk van de docent of het lokale opleidingsinstituut wordt geborgd. De docenten worden zorgvuldig geselecteerd en staan onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.
 • Wij maken een onderscheid tussen de hypnoseopleiding  (basis en gevorderd) en de hypnotherapieopleiding (gevorderd pro) om het verschil aan te geven in opleiding in directe hypnose suggestietechnieken (hypnose) en het opsporen van de oorzaak van een probleem en het oplossen (hypnotherapie).
 • Voor een veelvoud van klachten en als aanvulling op tal van beroepen is de hypnoseopleiding voldoende. Te denken valt hierbij aan gedragsproblemen zoals stoppen met roken, afvallen, pijnbestrijding, werken met angst, studieproblemen, werken met kinderen, werken met stressklachten, Hypnotic Beauty & Charisma.
 • Deelname aan de hypnoseopleiding geeft recht op 5 online opvolgingsbijeenkomsten
 • Na ca. 5 maanden volgt als aanvulling een studiemiddag.
 • Na de vierdaagse OMNI hypnoseopleiding kun je zonder aanvullende studie-eisen deelnemen aan de laatste vier dagen van de OMNI hypnotherapieopleiding.
 • De OMNI hypnoseopleiding is internationaal erkend.

We krijgen veelvuldig de vraag waarom de OMNI opleidingen duurder zijn. Het is maar de vraag of dat de OMNI opleiding duurder is in vergelijking met anderen. Bij het volgen van een hypnoseopleiding gaat het er niet om of je mensen in hypnose kunt krijgen, maar of dat je vrijwel iedereen die naar je praktijk komt in hypnose kunt krijgen. Ben je in staat om ze te helpen hun problemen op te lossen of vertellen ze later: “Ik heb hypnose geprobeerd maar het werkt niet.”

Niet voor elk probleem is hypno-analyse vereist en volstaat een 4 daagse hypnoseopleiding. In de vergelijking van opleidingen ten aanzien van inhoud, geleerde vaardigheden is het van belang mee te nemen de aanvullende 4 dagen in de hypnotherapieopleiding gebruikt worden om technieken van hypno-analyse zoals regressie, partstherapie, Universele Therapie, Inner Child Therapie, Stoeltherapy, Grijze Kamer techniek en meer aan te leren. OMNI is met deze methoden en rijke inhoud onnavolgbaar.

OMNI biedt bijzonder complete, veelomvattende hypnoseopleidingen, waarbij alle aspecten van het hypnosevak aan bod komen. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan het intakegesprek, de juiste houding en intonatie, alle verfijnde technieken die nodig zijn om het vak met vertrouwen te kunnen uitoefenen en kun je na de opleiding vol zelfvertrouwen aan de slag om ook de moeilijkste cliënten in hypnose te brengen en te helpen met een lichamelijke of geestelijke verandering, inclusief het toepassen van de gepatenteerde Ultra Height® methode.

OMNI is de ‘Mercedes-Benz’ onder de hypnoseopleidingen. We willen onze studenten zoveel mogelijk echte waarde meegeven. Waardevolle, nuttige en bewezen inhoud die echt werkt voor cliënten. We willen daarom niet de ‘goedkoopste’ zijn. Toch denken wij dat we uiteindelijk wel de beste product-prijsverhouding hebben van alle opleidingen/trainingen, omdat je na de OMNI opleiding geen andere opleidingen meer hoeft te volgen om je comfortabel te voelen in het werk. Met onze opleiding krijg je alle benodigde kennis en praktijk aangereikt. OMNI werkt voortdurend aan productverbetering, -uitbreiding en -ontwikkeling, naast het feit dat wij nauwgezet alle wetenschappelijke ontwikkelingen volgen. OMNI biedt een unieke follow-up in de vorm van masterclasses zoals Hypnose met kinderen, Medische hypnose, Hypnose voor de tandarts, Stress Management & Burn-out Preventie seminars, Zelfhypnose voor groepen en veel meer.

OMNI docenten/instructeurs zijn veelgevraagde sprekers en presentatoren op internationale seminars en conventies omdat zij overtuigen door competentie en professionaliteit. OMNI staat voor kwaliteit in haar opleidingen en opleidingsmaterialen, is cliëntgecentreerd en resultaatgericht. Tijdens de opleiding worden bijzondere materialen vertoond die voor geen enkele andere opleiding beschikbaar zijn.
Na het behalen van de OMNI opleiding mag je deelnemen aan de wereldwijde OMNI community met daarin een schat aan informatie over alle mogelijke hypnoseonderwerpen.

Het voeren van het OMNI logo is mogelijk na het volgen van de achtdaagse OMNI hypnotherapieopleiding. Ook al kun je OMNI logo soms terugvinden op de webpagina’s van andere aanbieders van hypnoseopleidingen, OMNI staat immers bekend als een van de beste hypnose- en hypnotherapieopleidingen wereldwijd – je kunt de echte OMNI opleidingen alleen volgen bij door OMNI erkende trainingscentra. 

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Internationaal erkende opleiding

internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

Gratis audio’s, video’s en e-books

Logo Hypnosecommunity