Selecteer een pagina

Vrijwilligers

Waar de professionals komen voor opleiding

Wil je laagdrempelig een keer kennismaken met hypnose?  Ben je geïnteresseerd om een keer de staat van hypnose mee te maken? We zoeken regelmatig vrijwilligers voor onze hypnoseopleiding en masterclasses voor demonstraties of om technieken te leren zoals zelfhypnose.

Meestal zoeken we mensen die zelfhypnose willen leren en zij krijgen deze techniek als eindopdracht van de studenten hypnotherapie aangeleerd.

Zelfhypnose biedt je de volgende voordelen:

  • In minder dan een minuut tijd breng je je lichaam en geest in een diepe aangename ontspanning.
  • In zelfhypnose kunnen overtollige stresshormonen gemakkelijk en veilig worden afgevoerd.
  • Zelfhypnose heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel en zorgt ervoor dat het parasympatische zenuwstelsel gemakkelijker terugkomt in balans.
  • Bij chronische pijn kan zelfhypnose helpen om de spiraal van zorgen en angst te doorbreken. Meer dan 80% van de pijnervaring die samenhangt met chronische pijnklachten wordt veroorzaakt door stressfactoren.
  • Het immuunsysteem krijgt door de diepe ontspanning van hypnose meer ruimte om kwalitatief en kwantitatief te werken.

Zodra er zich een gelegenheid voordoet ontvang je een e-mail met het doel en wat er van je verwacht wordt als vrijwilliger. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. We nemen je gegevens dan op in onze database en benaderen je op een geschikt moment. Uiteraard ben je altijd vrij om op dat moment te besluiten of je het leuk vindt om mee te doen of niet.

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Internationaal erkende opleiding

internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

Gratis audio’s, video’s en e-books

Logo Hypnosecommunity