Selecteer een pagina

Over Ina Oostrom

Ina Oostrom

DCI-Director

Logo ZijSpreekt

Ina Oostrom is te boeken voor lezingen via ZijSpreekt, het sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen

Ina Oostrom is eigenaar en directeur van HypnoseMentor en OMNI Hypnosis Training Center® Netherlands. Zij is (internationaal) spreker en docent hypnotherapie. (OMNI DCI – Designated Certified Instructor).

Over Hypnose zegt Ina Oostrom: “Het hypnosevak heeft mij gegrepen door de unieke mogelijkheden die het biedt om in korte tijd positieve duurzame veranderingen in lichaam en geest te bewerkstelligen. Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen de krachtbronnen te mobiliseren die van nature al aanwezig zijn. De kracht van hypnose zie ik keer op keer bewezen in de positieve veranderingen bij mijn cliënten.”

In 2015 ontving ze de internationale onderscheiding The Gerald Kein Award for Excellence in Hypnotism.

In 2016 publiceerde zij haar boek Hypnosis the Key to Self-Empowerment dat met veel internationale lof is ontvangen.

Ina Oostrom met boekZij geeft opleiding in hypnotherapie en daarnaast allerlei masterclasses zoals medische hypnose, Hypnokids® hypnose voor kinderen, Carcinos hypnose voor ondersteuning bij kanker en ernstige ziekten, HypnoWaving® , Ines Simpson Protocol en nog meer.

Op dit ogenblik is zij betrokken bij het werk van Stichting Imani die zich in zet voor de rehabilitatie van kinderen in Kenia en geeft zij ter plaatse actieve ondersteuning met behulp van hypnose.

  Ina Oostrom profiel

  Hypnose de sleutel tot eigen kracht

  Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

  Internationaal erkende opleiding

  internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

  Gratis audio’s, video’s en e-books

  Logo Hypnosecommunity