Locatie hypnoseopleiding

Klik hier om je aan te melden op onze nieuwsbrief

Hypnose Community voor gratis audio’s, video’s en informatie

logo hypnosecommunity

Gratis hypnosemagazine

Zijzicht locatie hypnoseopleidingOnze hypnose- en hypnotherapieopleidingen worden voor het merendeel gehouden op onze eigen locatie in Oosterhout (NB). Op onze locatie beschikken wij over professionele audiovisuele apparatuur voor de audio’s en video’s die de diverse opleidingen ondersteunen. De locatie beschikt over voldoende ruimte om de praktijkoefeningen comfortabel te kunnen uitvoeren.

Adresgegevens

HypnoseMentor Hoevestein 12 4903SC Oosterhout (NB) Tel: 0162-455053

Tafel hypnoseopleidingBereikbaarheid

Bereikbaarheid via de weg De locatie is bereikbaar via de afslag Oosterhout-Zuid vanaf de snelweg A27. Openbaar vervoer Reis je via station Breda, neem dan de bus 325 en stap uit bij de bushalte Europaweg. Het is dan nog 2 minuten lopen naar de locatie.  

Tafels hypnoseopleidingComfortabel een opleiding of cursus volgen

Of je nu komt voor de volledige hypnotherapieopleiding of voor de kortere hypnoseopleiding of HypnoMed medische hypnoseopleiding, of je wilt je oriënteren voor een opleiding doormiddel van de gratis informatieavond hypnose of de instapcursus hypnose we heten je graag welkom in onze ruime en rustige opleidingslocatie op Hoevestein 12 in Oosterhout. De dagopleidingen zijn voorzien van lunch en je bent welkom om een heerlijk kopje (kruiden)thee te drinken of je eigen cappuccino of andere koffie te maken.  

Aangename omgeving

Oosterhout is gelegen in Noord-Brabant niet ver van de stad Breda. Oosterhout ligt aan de kruising van de A59 en A27 in een bosrijke omgeving waar je een verblijf van een paar dagen of een week aangenaam kunt plannen. Op verzoek zenden wij je een lijst met goede en goedkope overnachtingsmogelijkheden waarmee je je verblijf optimaal kunt plannen.